ACA hecht veel waarde aan persoonlijk contact en heldere communicatie met haar klanten. We houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Om de groeimogelijkheden van ACA nog beter te kunnen benutten, hebben wij ervoor gekozen om toe te treden tot de Normec Group, een organisatie met eenzelfde filosofie inzake bedrijfsvoering en met een mooie groeiambitie.

De Normec Group is een organisatie actief in Nederland, BelgieĢˆ, Duitsland en Frankrijk, die een totaalpakket aanbiedt op het gebied van (laboratorium)testen, analyses, inspecties en certificeringen. Door deel uit te maken van de Normec Group, kan ACA u nog beter een totaalpakket van diensten bieden. U kunt uiteraard blijven rekenen op dezelfde kwaliteit en service zoals u gewend bent van ACA. Tevens zal het management van ACA en uw contactpersoon dezelfde blijven.

Wij zijn ervan overtuigd, dat wij u als klant door toetreding tot de Normec Group voor nu en in de toekomst een bredere en nog betere dienstverlening aan kunnen bieden.

De Directie en de Raad van Bestuur van ACA