Spring naar de inhoud

Lifting
performances

Over ACA

ACA is een nationaal keuringsorganisme dat je met kennis van zaken verder helpt met allerhande keuringen. Van de keuring van huishoudelijke installaties zoals elektriciteit, drinkwater en gas, tot de controle van industriële toestellen: bij ACA reken je op een snelle, kwalitatieve en klantgerichte keuring. Zo geniet jij van een veilige, risicoloze omgeving!

Piekfijne service, verdiend vertrouwen

Wist je dat ongeveer 1 op 4 elektrische keuringen voor verkoop in België gebeurt door ACA? Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste keuringsorganismen in de huishoudelijke sector.  Dat is niet alleen het resultaat van onze kwalitatieve keuringen en piekfijne service maar ook van onze drang naar vernieuwing. Kortom, kiezen voor ACA, is kiezen voor jouw veiligheid!

Digitaal keuringsverslag

Heb jij ook genoeg van die enorme papierwinkel? Goed nieuws: ACA vzw is het eerste Belgische keuringsorganisme dat beschikt over digitale keuringsverslagen. Al onze keurders beschikken over een handige tablet-PC waarop ze de keuringsverslagen opmaken. Na het controlebezoek, zenden wij het digitaal keuringsverslag onmiddellijk per email naar de opdrachtgever. Zo zijn de verslagen onmiddellijk beschikbaar, makkelijk te bewaren en volledig leesbaar. Voor deze vernieuwing ontvingen wij in 2013 de Toughbook Hero Award.

EDTC

Sinds 2020 is ACA ook erkend als Externe Dienst voor Technische Controles op de werkvloer. Wij staan ook garant voor de uitvoering van zowel wettelijk verplichte als niet-verplichte controles voor hef-en hijswerktuigen volgens de laatste regelgeving.

Wil je een keuring aanvragen?

Zowel particuliere als professionele klanten kunnen rekenen op onze snelle, piekfijne service. Wil je meer weten over een bepaalde keuring of wil je een keuring aanvragen? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop. Wij zijn met meer dan 85 medewerkers bij ACA, actief in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Zij ontzorgen elke klant, ongeacht het soort keuring.

Ja, ik wil een keuring aanvragen

contact

Heb je een vraag over onze diensten of wil je een keuring aanvragen? Aarzel niet om onze medewerkers te contacteren. Ze helpen jou met plezier verder.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info

Nieuwsbrief