Spring naar de inhoud

Erkend keuringsorganisme voor elektrische installaties

Jouw woning is je thuishaven voor ontspanning waar veiligheid primeert. Verkoop, renoveer of (ver)bouw je binnenkort een pand? Dan ben je verplicht enkele keuringen te laten uitvoeren. ACA is al sinds 2009 een erkend nationaal keuringsorganisme voor elektrische-, aardgas- en waterinstallaties, privé-riolering en stookolietanks. Daarnaast kan je bij ons terecht voor zowel wettelijke als niet-verplichte controle van hef- en hijswerktuigen.

Waarom kiezen voor keuringsorganisme ACA?

Bij ACA zit je goed voor keuringen van hoge kwaliteit, een piekfijne service en innovatie binnen de sector. Want wist je dat ACA pionier is in het gebruik van een digitaal keuringsverslag? Wij ontzorgen je van A tot Z en garanderen een snelle en correcte dienstverlening. In enkele muisklikken vraag je jouw keuring aan, waarna wij zorgen voor de rest. Kiezen voor ACA is kiezen voor jouw veiligheid.

Vraag nu je keuring aan

Evie Vandenbussche

Commercieel verantwoordelijke

We doen er alles aan om altijd een positieve indruk na te laten. We onderscheiden ons van concullega’s met ons innovatieve karakter en door altijd kort op de bal te spelen.

Sven Soete

Inspecteur

Als we iets goedkeuren, dan is de installatie gewoon perfect in orde. Onze sterkte zit hem voornamelijk in de toelichting die we geven bij onze digitale verslaggeving.

Amel Said

Planningsdienst

ACA hanteert een strakke planning, dat moet ook. Uiteraard zijn we ook flexibel en is er bij hoogdringendheid net dat tikkeltje meer mogelijk.

contact

Heb je een vraag over onze diensten of wil je een keuring aanvragen? Aarzel niet om onze medewerkers te contacteren. Ze helpen jou met plezier verder.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info

Nieuwsbrief