Wie zijn we

ACA is een nationaal erkend controle-organisme voor onder andere controles van elektrische installaties (zowel huishoudelijk als niet-huishoudelijk), aardgasinstallaties, drinkwater- & rioleringskeuringen en stookolietanks.

Daarnaast staat ACA u ook bij voor de opmaak van EPB-verslaggeving en EPC's (voor zowel woningen als publieke gebouwen) en het uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen van woningen en ventilatie debietmetingen. Met meer dan 40 keurders is ACA vzw actief in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië.

Digitaal keuringsverslag

Dankzij onze uiterst moderne manier van werken, kon ACA snel doorgroeien tot één van de toonaangevende controle-organismes in België. In 2012 lanceerde ACA vzw als allereerste keuringsorganisme in België een écht digitaal keuringsverslag. Hiervoor zijn al onze keurders voorzien van een tablet-PC waarmee ze ter plaatse de keuringsverslagen opmaken. Aansluitend op de keuring, wordt het digitaal keuringsverslag per e-mail verstuurd naar de opdrachtgever. Dit digitaal rapport kan je gemakkelijk opslaan en bewaren. Bovendien is elke afdruk een origineel afschrift. Ook de uitstraling naar jouw eindklant is door het digitale keuringsverslag van ACA een stuk professioneler dan het klassieke doorschrijfformulier.

EDTC

Sinds 2020 is ACA ook erkend als EDTC (Externe Dienst voor Technische Controles) en kan je bij ons ook terecht voor de wettelijke en niet-verplichte controles voor hef- en hijswerktuigen volgens de codex en het ARAB.

Online klantenportaal

Als professionele klant krijg je exclusief toegang tot het online klantenportaal van ACA. Op deze beveiligde portaalsite krijg je met een persoonlijke login toegang tot enkele interessante mogelijkheden:

Als professionele klant bestellen?

Een keuring bestellen kan op verschillende manieren: