Wie zijn we

ACA werd in 2009 erkend als nationaal keuringsorganisme voor huishoudelijke elektrische installaties. Sindsdien behaalde ACA ook de erkenning voor onder andere keuringen van niet-huishoudelijke elektrische installaties, aardgas, water, riolering en stookolietanks.

Service en vertrouwen

In enkele jaren tijd is ACA uitgegroeid tot één van de belangrijkste keuringsorganismen in de huishoudelijke markt. Tegenwoordig wordt 1 op 6 elektrische keuringen voor verkoop van woningen in België uitgevoerd door ACA. Dit enorme succes werd behaald door de combinatie van een hoge kwaliteit van keuringen, onze goede service en enkele vernieuwingen in de sector zoals het digitaal keuringsverslag. Klant worden bij ACA is dan ook kiezen voor jouw veiligheid! ACA voldoet aan de NBN EN ISO/IED 17020. Meer informatie hierover leest u in ons mission statement.

Digitaal keuringsverslag

ACA digitale keuringsverslagenIn 2012 startte ACA vzw als allereerste keuringsorganisme in België met digitale keuringsverslagen. Hiervoor beschikken al onze keurders over een tablet-PC waarop de keuringsverslagen worden opgemaakt. Het digitaal verslag wordt, onmiddellijk na het controlebezoek, per e-mail verstuurd naar de opdrachtgever. Hierdoor zijn de verslagen onmiddellijk beschikbaar en gemakkelijk te bewaren. Bovendien zijn ze steeds volledig leesbaar en kan je ze zoveel keren afdrukken als je maar wil. Een duidelijke stap voorwaarts ten opzichte van de klassieke doorschrijfformulieren. Voor dit vernieuwende systeem ontving ACA in 2013 de Toughbook Hero Award.

EDTC

Sinds 2020 is ACA ook erkend als EDTC (Externe Dienst voor Technische Controles) en kan je bij ons ook terecht voor de wettelijke en niet-verplichte controles voor hef- en hijswerktuigen volgens de codex en het ARAB.

Uw keuring bij ACA bestellen?

Zowel particuliere als professionele klanten kunnen bij ons terecht. Ben je op zoek naar informatie over een keuring of wil je een keuring bestellen? Alle nodige informatie vind je terug in onze webshop. ACA is met meer dan 40 keurders actief in zowel Vlaanderen, Wallonië als Brussel.

Talrijke immobiliënkantoren, energiedeskundigen, notarissen, bouwfirma's en andere professionele klanten verspreid over heel België maken gebruik van onze diensten. Meer informatie over onze service bij zakelijke klanten vind je op het professioneel gedeelte van deze site.