Keuring
elektriciteit

Keuring
aardgas

Keuring
privé-riolering

Keuring
drinkwater

Keuring
stookolietank

EPC

Hijsen

Lift

Welkom

ACA is een nationaal erkend controleorganisme voor keuringen van elektrische installaties, aardgas, drinkwater, riolering en stookolietanks. Daarnaast kan je bij ACA ook terecht voor de EPB-verslaggeving van (ver)bouwprojecten, het uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen en het opmaken van een energieprestatiecertificaat (EPC) bij verkoop of verhuur van vastgoed.

Sinds 2020 is ACA ook erkend als EDTC en kan je bij ons ook terecht voor de wettelijke en niet-verplichte controles voor hef- en hijswerktuigen volgens de codex en het ARAB.

Wil je een als particuliere klant meer informatie over een keuring, of een keuring bestellen? Dit kan via keuringen. Werk je als professionele klant samen met ACA, of wens je met ons samen te werken? Kies dan rechtsboven voor het professionele gedeelte van onze site.


ACA VZW en NORMEC GROUP slaan de handen in elkaar

Geplaatst op 31/08/2022

Om de groeimogelijkheden van ACA nog beter te kunnen benutten, hebben wij ervoor gekozen om toe te treden tot de Normec Group, een organisatie met eenzelfde filosofie inzake bedrijfsvoering en met een mooie groeiambitie.